RINKIMAI

PROF. P.GYLIO RINKIMŲ ANALIZĖ GRIAUNA VIENMANDATININKŲ MITĄ

MITAS: duokit balsuoti už asmenis ir Seimas bus kokybiškas.
FAKTAS: 37 iš 74 "Trijų mergelių" koalicijos atstovų yra išrinkti vienmandatėse apygardose, asmeniškai.


Arba kitaip - iš 71 vienmandačių apygardų 37-iose laimėjo "Trys mergelės" liberalės. Daugiausia jų trys Landsbergiškių dvaro partijos laimėjo didžiuosiuose miestuose- Vilniuje (visose apygardose), Kaune (visose apygardose), Klaipėdoje (visose apygardose, išskyrus vieną).
O miestuose, visi žinom, gyvena daug didesnes pajamas gaunančių, aukštesnio išsilavinimo diplomus turinčių, jaunų rinkėjų...


Dėkojame miestų intelektualams, finansiškai prakutusiems ir tolerantiškam jaunimui už mus valdančias partijas ir vyriausybę.

 

---------------------------------------


RINKIMAI 2020. Kaip vilniečiai ASMENYBES rinko.
Vilniuje išrinktų asmenybių sąrašas:
1. I.Šimonytė (TS)-dėkojame Antakalniui;
2. A.Gedvilienė(TS)- dėkojame Fabijoniškėms;
3. P..Saudargas(TS)- dėkojame Justiniškėms-Viršuliškėms.
4. A.Strielčiūnas (TS)- dėkojame Lazdynams;
5. Ž.Pavilionis (TS)- dėkojame Naujamiesčiui- Naujininkams;
6. M.Navickienė(TS)- dėkojame Naujajai Vilniai;
7. A.Bilotaitė (TS)- dėkojame Paneriams- Grigiškėms;
8. V.Kernagis (TS)- dėkojame Pašilaičiams;
9. R.Morkūnaitė-Mikulėnienė (TS)- dėkojame Pilaitei- Karoliniškėms;
10. V.Čmilytė-Nielsen (LS)- dėkojame Senamiesčiui- Žvėrynui;
11. M.Lingė (TS)- dėkojame Šeškinei-Šnipiškėms;
12.D.Kreivys (TS)- dėkojame Verkiams;
13. P.Kuzmickienė (TS)- dėkojame Žirmūnams.
Klausimas sostinės sofos ir fotelio politologams: juk reikalaujat- duokit mums rinktis ASMENYBES. Taigi, davė. O kodėl išrinkot pagal "Trijų mergelių" SĄRAŠĄ? Ir NĖ VIENO opozicijos žmogaus. Tik nesakykit, kad Vilnius iš visų kandidatų išsirinko geriausius.
Anksčiau buvo Kaunas, dabar jau Vilnius tapo Landsbergiškių dvaro citadėlė.
Jei ne šis Vilniaus balsavimas už 13 asmenybių iš "Trijų mergelių" sąrašo, turėtume kitokią Seimo daugumą ir kitokią vyriausybę. Aišku, nelabai kokią (geros nenusipelnėm), bet geresnę.
PS. Mieli sesės ir broliai vilniečiai, įsižeidėt? Tai gerai- bus motyvas ir proga pagalvoti, paieškoti kontrargumentų. Ir nelikti abejingais mūsų valstybės ateičiai. (P.Gylys)

----------------------------------------

 

Komentarai

 

Simas Baskas
Kodėl ŽEMINATE ir atstumiate kelis šimtus tūkstančių vilniečiu ,kurie irgi kenčia nuo iš VISOS LIETUVOS į Vilnių ir Lietuvos valdžią sulindusių AFERISISTŲ ,kurie nei Vilniuje gimė ,nei Vilniuje augo ir nėra joks Vilnius . ? ('' Lygiai už dviejų savaičių, visa Lietuva vėl važiuoja į Vilnių. Ne šiaip sau. Vilnius prarado klausą ir regėjimą. Vilnius tapo neįgaliu spręsti visos LIETUVOS problemas.'')
 

Vida Adiva Vidaitė
Kad tikrai Vilnius savotiškai neįgalus. Liūdna , bet taip. Neįgalus net per mitingus ateiti.. Kai buvo uždaryti miestai- daugumos akys buvo į Vilnių. Ko imsis vilniečiai. Buvo mitingai. Kiek žmonių juose dalyvavo? Jei ką, gimiau ir esu Vilniuje. ir mačiau kiek ateidavo žmonių. Ir man savotiškai gėda.. ir liūdna, kad Vilnius toks. Kad reikia visos Lietuvos žmonių čia. Nes.. Vilnius ,,miega'' .

 

Minite ,,kelis šimtus tūkstančių vilniečiu'' -- kur jie visi buvo ? Kai buvo kviečiami ateiti į vieną ar kitą mitingą.. Miega( ?) tie, kurie iš tikro mano kitaip ir nėra už tai, kas vyksta. ir labai džiugu, kad nubudo VISA LIETUVA . Gal ir vilniečiai labiau susiims. Mes, vilniečiai, galime tik susiimti. Ir būti ten kur reikia. Kada reikia. Kai reikia. Ir priimti teisingus žodžius, kad gal ir neskanius- Vilnius miega..