PAGRINDINIS

2021-10-24. BAIMĖ - PANDEMIJOS VARIKLIS


Amerikiečių mokslininkas norėjo patikrinti vieną rimtą teoriją. Jam reikėjo savanorio, kurį galiausiai rado. Tai buvo nuteistas vyras, kuriam mirties bausmė turėjo būt įvykdyta elektros kėdėje. Mokslininkas nuteistajam pasiūlė dalyvauti moksliniame eksperimente, kurio metu širdies ritmas palengva mažės tol, kol kraujas tekės iš perpjautos gyslos iki paskutinio lašo. Jam paaiškino, kad turės tik minimalią galimybę išgyventi, bet jo mirtis tikrai būtų be kančios ir skausmo.


Nuteistasis sutiko, nes taip mirti buvo mieliau, nei mirti ant elektros kėdės. Jie paguldė jį ant lovos - neštuvo ir surišo jo kūną, kad jis negalėtų pajudėti. Tada jie padarė nedidelį pjūvį ant jo riešo ir padėjo mažą aliuminio puodą po ranka.


Pjūvis buvo paviršinis - įpjauti tik poodiniai sluoksniai, bet to užteko jam patikėti, kad jo venos yra pažeistos. Po lova buvo parištas butelis skysčio su mažu vožtuvu, reguliuojančiu skysčio kapsėjimą į indą. Nuteistasis girdėjo lašelinę ir skaičiavo kiekvieną lašelį, manydamas, kad tai laša jo kraujas iš prapjautos venos.


Mokslininkas, nematant savanoriui, pridarė vožtuvą tiek, kad lašai pradėjo kristi rečiau, tokiu būdu privertė patikėti jį, kad jam jau baiginėjasi kraujas.


Per kelias minutes nuteistojo veidas prarado spalvą, o širdies plakimas pagreitėjo. Kai neviltis pasiekė viršūnę, mokslininkas visiškai uždarė vožtuvą ir nuteistojo širdis nustojo plakus. Jis mirė.


Mokslininkas sugebėjo įrodyti, kad viskas, ką suvokiame teigiamo arba neigiamo, veikia mus, veikia visą mūsų psichologinę ir organų sistemą.


Kai testas parodo, jog tu sergi virusu, žmogus gali net mirti iš grynos baimės. Kada dieną ir naktį transliuojama mirčių informacija žiniasklaidoje, o tu ją įsisavini, esi pilnas baimės ir tavo imuninę sistemą susilpnina baimė, tada galimos nekokios ateities pasekmės.


Šiandien žinoma, kad mirties nuo viruso rizika iš tiesų labai maža, jei nebijai - o visa kita atlieka tavo protas. Komplikacijos gali įvykti tik tada, kai imuninė sistema yra labai nusilpusi. Virusas neturi galios, jei sveikata gera ir tu tiki!


Galbūt tai ta pati priežastis, kodėl daugelis vaikų juda į priekį ir išgyvena labai sunkias situacijas, yra ta, kad jų protas nėra pilnas baimių.


Taigi būkite atsargūs, žiūrėkite kuo maitinate savo dvasią ir talpinate kokius savyje įsitikinimus bei tikėjimą.

Iš interneto...

             VIDEO