PAGRINDINIS

2018-11-25. NAUJAUSI NVO PRANEŠIMAI

š.m.  lapkričio 24 d  Vilniuje įvyko  Lietuvos visuomenės tarybos (LVT) Steigiamasis susirinkimas. Jame buvo apsvarstyti ir patvirtinti  LVT įstatai, išrinkta valdyba ir kiti valdymo organai. Detalesnė informacija bus paskelbta artimiausiu metu. Reikia pastebėti, kad tai labai reikšmingas įvykis, į kurį buvo einama daugiau nei dešimtmetį.

 

 

Š.m. lapkričio 22 d. G.Songaila ir A.Juozaitis Seime įregistravo tikrą teisinę peticiją, kurioje reikalaujama atšaukti liepos 1d. įsigaliojusią „vaikų paėmimo““ tvarką. 

 

Š.m. lapkričio 25 d. 13 val. sekmadienį, Nepriklausomybės aikštėje (prie Seimo) vyko MITINGAS dėl smurto prieš vaikus ir šeimas!!!  Reikalavo D.Šakalienės apkaltos ir ,,vaikų grobimo” įstatymo atšaukimo. Per 2013-2014-2015- 2016-2017-2018 metus Lietuvoje  pagrobta virš 12 505 vaikų.   

Š.m. gruodžio 01 d. 12 val.  šeštadienį  visuomeninis sambūris ,,Gyvas miškas” organizuoja visuomenės eitynes nuo Vilniaus Katedros iki LR seimo. Turime sustabdyti miškų naikinimą draustiniuose bei saugomose teritorijose. Labanoro regioniniame parke jau plynėmis iškirsta apie 400 ha miškų ir kertama toliau.

 

 KVIEČIAME NEBETYLĖTI, NEBEPALAIKYTI ,,valdžios žudikės“, o visiems dalyvauti, dalintis informacija ir reikalauti  TIESOS!!!

 

Kadangi visuomeninis transliuotojas apie tuos renginius informacijos visuomenei neteiks (kgbistinė cenzūra), kviečiame sekti naujienas  el. portaluose: Alkas.lt; Ekspertai.eu; Pro Patria; TIESOS.lt. Ta informacija kviečiame dalintis ir platinti visiems!

----------

Visuomenininka kviečia pasirašyti peticiją, kuria siekiama atmesti Lietuvai grėsmes keliančią Jungtinių Tautų migracijos sutartį.

 

Savo veiklai nušviesti vienas iš kandidatų į prezidentus A.Juozaitis atidarė  specialią internetinę svetainę arvydasjuozaitis.lt