ARCHYVAS

2018-07-03. NUOMONĖ APIE EMIGRACIJĄ IR INTEGRACIJĄ

Prasidėjo antrasis tautų kraustymasis. Britai į Australiją, Kanadą, Naujają Zelandiją, mes į Britaniją, Norvegiją, Ukrainiečiai pas mus į Lietuvą, o musulmonai visur, kur sukurta gerovė mūsų pačių, mūsų tėvų, prosenelių rankomis.

 

Sugrįžkime į pačią žmogaus priedermę. Pirma buvo žmogus žmogui vilkas, pagal Hobsą. Po to žmogus žmogui tapo žmogumi. Vėliau hipių laikais, gėlių jaunimas, vengdamas Vietnamo karo, susigalvojo ideologiją, kad žmogus žmogui yra Dievas, vėliau liaudis pasidarė vietoje Dievo. Mes tapome humanistais, o su Sorošo ideologija ir pinigais-globalistais.

 

JAV-kairysis hipsterizmas tai visa Obaminė-Klintoninė politika Europoje viskas priešingai.

 

Dešinieji su Angela Merkel yra visiškai neaiškūs. Patys Vokietijos konservatoriai yra stiprūs dešinieji, o Angelytė yra stipriai kairioji. Merkel yra pati pragmatiškiausia Vokietijos politikė, kokią ši šalis apskritai yra turėjusi. Ji pagal situaciją,kartais išmeta nacionalistinių lozungų, prie ko neprikibs ir ekscentriški dešinieji, ir neutralūs kairieji.

 

Kaip Europa skiriasi nuo JAV rodo ir faktas,kad JAV Angela Merkel kurią mes vadiname nuosaikia dešiniają politike pas amerikiečius būtų prilyginta itin kairiosios pakraipos moterėlei,ir Merkel būtų pastatyta į tą pačią pusę kartu su Bernie Sandersu.

 

Stiprus aukštojo mokslo,sveikatos apsaugos finansavimas,griežta ginklų kontrolė,aukštas apmokestinimas,padidintas gynybos finansavimas yra visiškai ignoruojamas Vokietijoje,ir tai visai normalu.Vakarų šalyse jaunimas eina į profesines mokyklas ir išmoksta amatą,iš kurio ir gyvena,tuo tarpu pas mus visi mokosi universitetuose,o vėliau vistiek išvažiuoja gaudyt ir dorot žuvų į Norvegiją.

 

Ką Lietuva turėtų pasirinkti.JAV ar Vokietijos modelį ?

 

Mes dabar jau matome kaip konservatorių opozicija su Gitano Nausėdos,kaip prezidento imidžu bandys uzurpuoti visą finansinį sektorių,šalies gamybą,ir šokti pagal Skandinavijos bankų muziką,didinti ginklavimasi,mums apmokant už ginklus,tankus kuriuos mes vėliau atiduosime ukrainiečiams kariauti Donbase prieš Rusijos samdinius.Tarp Merkel ir Grybauskaitės labai daug panašumų.

 

Abu augo ir buvo sistemos auginamos kaip tobulos komunistės.Abi puikiai kalba rusiškai,tik Angelė visa tai išnaudoja vokiečių tautos labui(gauna pigias dujas),o mūsų Dalytė loja ant Rusijos,ir džiaugiasi,kad tauta iš amerikiečių už jas moka dviem kartais brangiau.Mainais už tai Dalytė su konservatoriais gauna finansavimą.

 

Win-Win situation.

 

Tiek Angelė tiek Dalytė savo karjerą pradėjo kaip smegenų plovėjos brainwasherės sovietinės aparatčikės.Angelytė dirbo Rytų Vokietijos komunistų sistemoje,kur vokiečių jaunuolynui kalė komunistines doktrinas galvon.Tiek Angelė tiek Dalytė abi buvo kantriai ruošiamos,auginamos su tikslu suvaldyti procesus poperestroikinėje tranzitinėje savo valstybių būsenoje.

 

Tai ką dešinioji Angelė Vokietijoje daro su imigracijos politika,tai yra skatina tautų kraustymasi JAV laikoma ekstremaliu socializmu.Užkrauti juodulius ant baltųjų europiečių galvos.Visa tai finansuoja Sorošas.Tuo tarpu JAV prezidentas yra absoliutus tikrosios dešinės atstovas labiau tikintis ideologija ,nei teisybe.Verslo ideologija,gerais ryšiais su Vladimiru Putinu ir Kinija suskaldant EU šalis į mažus,nereikšmingus gabalėlius kaip Lietuva,ir didesnius valdomus gabalus kaip Didžioji Britanija.

 

Su Putinu dar įdomiau.Europos Sąjungoje Putiną išimtinai palaiko dešinės atstovai kaip Marine Le Pen,Berluskonis,Orbanas.Iš tikro pats Putinas nėra dešinysis.Niekas iš žurnalistų Lietuvoje,net nepasidomėjo,kokios krypties yra vykdoma Putino politika.O nepasidomėjo todėl,kad Lietuvoje nėra rimtų žurnalistų galinčių analizuoti Rusijos doktrinas,kadangi tai draudžiama tema.

 

Jeigu stipri dešinė pasisako už tvirtas šeimas,žvelgiant į Rusiją to nesimato,nes šalis pasižymi vienais aukščiausių skyrybų skaičiumi procentaliai visame pasaulyje,ir pats Putinas yra ne išimtis.

 

Lietuvoje,kaip ir Rusijoje vyrauja provoslaviška verslo kultūra.Aš turiu teisę tai sakyti,kadangi pusė gyvenimo praleidau anglosaksų valdomajame modelyje,protingajame kapitalizme. Lietuvoje, kaip ir Rusijoje daug žmonių dirba sunkiai ,nelegaliai cash in hands be jokių atostogų.Vadovai nepripažysta biuletenių susirgus,pastojus moteriai,ar gavus traumas išvaro lauk.

 

Aš ir sakau,gerbiamieji.Viskas,kas į rytus nuo Berlyno yra Rusija,todėl ir draugaukime su Rusija.Kai ant žolytės ar pliažuose primėtyta saulėgražų lukštų,neatidarinėjamos durys vieni kitiems,surūgę veidai,už feisbuko postus sodinimai į kalėjimus-viskas OK,bet neapsimetinėkime vakariečiais.Dalis mūsų tautos vakaruose įskaitant ir mane esame vakariečiai,o konservatoriai ir jų valdoma medija formuoja priešpriešą su mumis.Sakot yra laisvė.Tai kodėl Lietuvoje niekada nevyksta profesinių sąjungų protestai,kaip Vokietijoje,Anglijoje,Prancūzijoje,Italijoje,Graikijoje?

 

O nevyksta jie todėl,kad mūsų sąjungų lyderiai yra oligarchų padlaižiai.Nevyksta jokie protestai ir Maskvoje,Minske,todėl ir sakau,kad mes esame Baltijos rusai,ir turime draugauti su Rusija.Rusija turi labai panašią mokesčių sistemą į Lietuvos.Ten neturtingiausi žmonės,kurie sudaro 50% populiacijos moka 13% įskaitant PSD(sveikatos draudimą),o 13% turtingiausių nemoka beveik visai mokesčių,tam yra sukurtos ofšorinės zonos.Visa tai nesustabdo imigrantų iš vidurio azijos ordų.

 

Pas mus jei važiuos,tai labiau čečėnai,uzbekai.O kas yra Koranas? Ar skaitėte jį.Mes krikščioniai esame individualistai,o pas juos vyrauja labiau kolektyvinis modelis.Musolmonai pas mus atvyks kaip atskiri pavieniai individai.Paskui jie susitelks į bendruomenę ir prasidės pilietinis karas, kadangi jie labai greitai dauginasi,o ir mūsų moterys kaip gimdyvės prigimdys jų dešimtimis tūkstančių. Dabartinė filosofija,kuria mes Lietuviai vadovaujamės mūsų imigrantams vieną dieną pasidarys nepriimtina.Jie sukils.Jie pradės mus papraščiausiai naikinti.

 

Mūsų vaikai,paaugliai,jaunuoliai į valstybę žiūri iš konstitucinio patriotizmo pusės.Jie žvelgia per prizmę ,ką jie gauna savo šeimoje,ir ką jie gauna savo bendruomenėje.Mes esame neradikalūs.O ar islamas gali būti neradikalus?

 

NE, negali.

Ir tai ką aš mačiau Alžyre,Maroke,Mauritanijoj,toj pačioj Indonezijoj Banda Aceh,rytų Turkijoj man sudarė įspūdis,kad arabai musolmonai su savo kolektyviniu tapatumu padarys lygiai tą patį,ką barbarai padarė su Romos Imperija.

 

Anglai jau suteikė leidimą vietos imamams ,getuose taikyti vietinę religinę teisę-šariatą.Lygiai tas pats –Belgijoj.Prancūzija jau bunda.Amerikiečiai,kanadiečiai nesicackina,ir už bet kokį menkesnį teisinį pažeidimą skraidina pabėgėlius namo.

 

Ar jūs ,bent įsivaizduojate jeigu rinkimus Lietuvoje būtų laimėje konservatoriai,o neduok Dieve liberalai,kiek jie šimtų tūkstančių imigrantų iš afrikos,artimųjų rytų čia būtų privežę.

 

Algirdas Degutis kūrė liberalų partiją ir matė visa tai iš vidaus.Liberalizmo atstovų pagrindinė problema,daug šnekėtojų,maža darbų.Gustainis,Masiulis,Steponavičius kalbėjo,kalbėjo,o realiai nieko nedarė,tik atidirbinėjo MG-Baltic,kurie vėliau būtų reikalavę pigios ir našios darbo jėgos.Degutis tai suprato,ir kaip vienas ideologų pasitraukė.Kodėl liberalistinė ideologinė mašina konservatorių rankomis nustūmė Radžvilą?

 

Nes jis labai aiškiai konstatavo Arvydas Juozaitis faktą ir skirtį tap pabėgėlio ir atbėgėlio.Pabėgėlis yra žmogus,kuris bėga iš savo šalies nes gelbsti savo ir savo artimųjų žmonių,kurie keliauja kartu-gyvybes.Ir jis faktiškai galvoja lygiai taip pat kaip 1944 metais bėgdami nuo karo darė mūsų dipukai,gryždami į savo tėvynę.Štai toks Adamkus buvo atbėgėlis,nes atbėgo prezidentauti,kai jau viskas jam buvo padėta ant lėkštutės.

 

Mums brukami pabėgėliai iš tikrųjų mūsų verslui reikalingi kaip pigūs vergai.Darbo jėga.Blogybė yra ta,kad skirtingai nei mūsų dipukai,musolmonai pabėgėliai yra radikaliai ideologizuoti zombiai-fanatikai,neturintys širdies.

 

Jie neturi gailesčio.Už visus pabėgėlius,gėjus kovojantys VŠĮ įstaigų kūrėjai,formaliai deklaruoja lygybę ir vienybę.Kad ir tie patys Jorkšyrų Elfai.Jų grupę suformavęs lyderiai kaip ir Leninas,niekuomet negyvena paprastų darbininkų kvartaluose.Jie gyvena buržuazijos elito kvartaluose,ir dabarties pavyzdys yra visi Tapinai,Jakilaičiai,Budrienės,Makaraitytės,Valatkos ir kiti propagandistai.

 

Jie sukuria regimybę,kad tas pilietis kuris rodo gailestį tiems visiems neformatams yra normalus žmogus.Jie garsiai skalambija,priimkite čigonus,arabus,gėjus,narkomanus į savo bendruomenę,O kai paklausi jų,tai priimkite nors vieną jų į savo namus,jie labai greitai nuo šito reikalo nusimuilina ir apšaukia rasistu,homofobu,rusofobu reportuoja feisbuke,rašo skundus į policiją ir tas abejojantis žmogus yra įtraukiamas į teisėsaugos sistemos mėsmalę.

 

Ideologas ir demagogas be širdies visuomet sako.mylėkime žmones ir būkime atjautūs,bet tuos žmones priimti turi kažkas kitas,tai yra jūs visi,bet ne aš.

 

Tie žmonės visada šypsosi,maloniai bendrauja,jų įvaizdis kaip tobulo šeimos tėvo,ar mamos.Su tokiais turite būti atsargūs.Mūsų šalies prezidentė-viena iš jų. 

                                              

 

 

 

 

Vaizdo reportažas