ARCHYVAS

2016-04-24. Ką parodė laikas


 

VISIEMS GEROS VALIOS LIETUVOS ŽMONĖMS,

SIEKIANTIEMS DVASINIO ATGIMIMO IR PADORUMĄ LAIKANTIEMS

TOKIO ATGIMIMO SĄLYGA

 

Lygiai prieš septyneris metus šis tekstas buvo paskelbtas mūsų puslapyje. Kas pasikeitė per tą laiką? Atkreipkite dėmesį į komentarus...


Gyvename Tėvynėje Lietuvoje, kurią privalome puoselėti ir ginti. Prasmingi mūsų  tautiškos giesmės žodžiai, tapę himnu: „… tegul Tavo vaikai eina vien takais dorybės…“.

 

Saugodamiesi tamsiųjų jėgų grėsmės, kurios slepiasi po ruda ar raudona spalva, neįvertiname didžiulės grėsmės, kuri gaubiasi žydra ir ružava spalva, ateina kaip „vilkas ėriuko kailyje“, mosuodama vaivorykštine vėliavėle. Šis gaivalas per politines diskusijas apie nediskriminavimo principus Europos Sąjungoje, seminarus, kultūrinius renginius ir eitynes už lygias teises įsiskverbia į visuomenę, paruošia kelią „santuokoms“ suteikiančioms galimybę tokioms „šeimoms“ įsivaikinti normalių žmonių vaikus, siekti politinės valdžios, kad per ją galėtų efektyviau plėsti savo destruktyvią veiklą - griauti tautos dorovinius pamatus ir pradėti genocidą.

 

Tikime, kad daugelio mūsų Tėvynės Lietuvos žmonių nedžiugina tai, kad 2010 m., jau planuojamos antrosios (pirmosios šių metų gegužę Rygoje) „garbės eitynės“ Vilniuje. Tai iškrypusių žmonių ir jų rėmėjų  renginio Latvijoje ir Lietuvoje „Baltic Pride“ dalis.

 

Šios destruktyvios jėgos įsigudrino, panaudodamos mūsų teisėsaugos institucijas, daryti spaudimą tvirtiems Valstybės pamatinių vertybių sergėtojams.

 

Akivaizdus akibrokštas - sistemingai destruktyvių elementų rengiami “gėjų pupulių” ir “lesbiečių braškyčių” rinkimai.  2009 m. kovo 4 d. LNK televizijos laidoje “Kakadu” buvo platinama informacija apie iškrypėlių bei jų rėmėjų išrinktus “nominantus”, pašiepiant dorus Lietuvos sūnus ir dukras už jų tvirtas dorovines nuostatas. “Mes išstumsime heteroseksualius meilės ryšius, pasitelkdami pašaipas ir patyčias, tam turime puikius įgūdžius.”

 

Tai ištrauka iš Gėjų manifesto. Kaip matome – jiems puikiai sekasi. Daugelis nesusivokiančių normalių žmonių šaiposi iš “nominantų”, o turėtų griežtai pasmerkti nenormalias iniciatyvas. Pajuoka yra vienas veiksmingiausių nutildymo metodų, tik nedaugelis prieš jį atsilaiko. Tragedija yra tame, kad iškrypėliai šaiposi iš normalių žmonių, tyliai pritariant daugumai. Taip elgdamiesi, netrukus sulauksime naujos seksualinės pasaulio tvarkos kuri bus  ne mažiau žiauresnė nei  stalininis režimas.

 

Piliečių sąšauka „Už dorą ir tautą“

 

Komentarai (5)

 

Elvyra:

Ar Jūs, mielas autoriau, nesveikas, ar tik nesveikai netolerantiškas?

Įsivaikinti tokioms šeimoms gal ir nereikia, bet jeigu kažkas nori mylėti ir gyvenimą praleisti su tos pačios lyties žmogumi, tai ar Jums reikia dėl to rūpintis… o ypač piktintis? bjaurėtis arba kurstyti netoleranciją.

Jeigu linkėtumėte gero šalia esančiam, tai eitumėt padėti močiutėms, kurios neturi nei už ką vaistų nusipirkt, nei ką valgyt dabar, o ne tokiais niekais užsiimtumėte…

Apgailėtina.
Labai
APGAILĖTINA.
ir nekiškite čia Lietuvos. Nes tai tolerantiškos tautos pavadinimas ir Jūsų trumpam požiūriui netinka.

2009-03-04, 15:59


Rasa Kuodytė-Kazielienė:

Sveiki mielieji:) Sunku suvokti, koks šio rašto tikslas. Šiek tiek pakantumo kitokiems. Kas yra normalus Žmogus?.. Tolerancijos:) Sėkmės, meilės ir kantrybės:) Visada Jūsų ir su Jumis Rasa Kuodytė-Kazielienė

2009-03-16, 16:46


bitininkas:

"Taip elgdamiesi, netrukus sulauksime naujos seksualinės pasaulio tvarkos kuri bus ne mažiau žiauresnė nei stalininis režimas."

Man šita dalis buvo juokingiausia :)

2009-03-16, 16:58


A..nimas:

nu ka, teisingai varote. Aisku su pritarimu problemos, kadangi 'paruosti' kadrai gana intensyviai nuo mazens plauna jauniems zmonems smegeneles. Augina taip sakant humanistus, kuriems labai patogu ta kauke prisidengti. Taigi nera pareigu, atsakomybes, tik teises ir norai. Argi tai ne puikus gyvenimas…
Sekmes sunkiame darbe

2009-04-24, 15:59


arvydas:

Nemanau, kad čia yra dar ką pridėti, tiesiog, galiu tik pasiūlyti savo paslaugas, jei jos žinoma kam nors reikalingos. Kiek spėjau susigaudyti vyksta šliaužianti revoliucija, kurios tikslas pakeisti visuomenės supratimą apie tai, kas moralu ir kas ne, aplamai panaikinti ribas tarp normalaus ir nenormalaus savokų. Tada visi bus vienodi ir atsiprašant vienodai normalūs, nežiūrint į tai kaip jie elgiasi, kaip gyvena ir kuo kvėpuoja. Propaguoti bus draudžiama tik kol kas normalią šeimą, nes tai skaitysis įžeidimu kitoms “normalioms” šeimoms.
Jeigu yra žmonių, ką nors darančių prieš šitą vyksmą, aš su jumis ir jei reikia mano pagalbos kreipkitės.

2009-12-08, 10:56



Susisiekite su mumis!

* Privalomi laukai
Siųsti